8000Bryg møde d. 22. september kl. 19.00

8000bryg med ølsmagning fra nanobryggeriet Brew42.


Der udleveres varer kl. 1845 hos SydByens Bryglaug, Buggesgårdvej 66, 8260 Viby J.Parkering på gårdpladsen på nordsiden af ladebygningerne for enden af grusvejen. Indgang til bryglauget er på sydsiden, venstre rundt om bygningen.
Hvis du ikke kan finde til Viby, så tager Jacob Fink gerne dine varer med til Aarhus V., hvor de kan samles op fra onsdag morgen (Haslehøjvej 5a ved Hasle Torv – blot meld Torben du henter hos Jacob og send en sms til Jacob på 51617233 med hvornår du afhenter, så stilles varene frem).
Har du ikke været der før, så benyt chancen til at besøge et hyggelig og velorganiseret bryg-fællesskab.

Fra kl. 1930 afholder Brew42 ølsmagning for laugets medlemmer, og snakker lidt om livet som halvprofessionelt nano-bryggeri. 8000bryggere er meget velkomne til at blive hængende og deltage i smagningen. Det er gratis at deltage, men Brew42 håber på man har lyst at støtte foretagendet ved at købe lidt øl med hjem. Ved disciplineret smagning bør det kunne lade sig gøre at tage bilen, men overvej som altid om cyklen er bedst.


Det vil være muligt at sidde med fornuftig afstand, men husk nu at blive hjemme hvis du er sløj.

Dette indlæg blev udgivet i Kommende møder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar