Om 8000bryg

Velkommen til 8000bryg.dk

Vi er en ERFA gruppe for håndbryggere i, og omkring, Århus. 8000bryg er ikke en traditionel forening med bestyrelse og faste lokaler, men et uformelt forum for folk med interesse for håndbryg og vi mødes privat hos medlemmerne.

Alle, uanset bopæl er velkommen til møderne.

I forbindelse med møderne er der mulighed for udlevering af bestilte varer fra Lund Teknik. Så bor du i Århus området og planlægger at bestille fra Lund Teknik, så send en bestilling senest fredag inden mødet og du kan afhente varerne i Århus, den 4. tirsdag i måneden.

Husk at medbringe et smageglas og en flaske af dit eget øl (eller en spændende øl, hvis du ikke selv er begyndt at brygge endnu)

Husk at vi altid søger nye “værter” til møderne. Vi er efterhånden en del tilmeldte på mailinglisten og lad dette være en opfordring til at flere melder sig som værter for møder. Husk at der ikke er nogen krav til dig som vært, udover at du vil invitere en flok håndbryggere indenfor i dit hjem i ca 3 timer. Det vil dog være en fordel hvis du bor indenfor Århus sporvejes dækningsområde.

Som udgangspunkt holdes møder altid den 4. tirsdag i måneden kl. 19. Se kalenderen for yderligere info.

Nogle møder er uden fast dagsorden og andre inkluderer fx dogme smagning. Medbring et smageglas og et par flasker af dit øl. Der er ingen krav til øllet – så uanset om du medbringer din kommende kandidat til DM i håndbryg eller en mystisk infektion smager vi på det! Hvis du endnu har dit første bryg til gode så mød op alligevel – så skal vi nok motivere dig til at komme i gang med at brygge!

Skriv et svar