8000Bryg møde den 21 marts kl. 19

Mødet afholdes på Skjoldhøjkollegiet, som foregår i Skjoldhøj bryggerlaugs lokale på spobjergvej 30A, 8220 Brabrand. Lauget stiller glas til rådighed.

Hvis man ikke kan medbringe en øl, kan man som noget helt nyt betale en tier til bøde kassen. Dette gøres sådan at møderne bliver mere tilgængeligt for dem der ikke brygger så ofte. Beløbet er primært sat til at være symbolsk, men ville blandt andet bruges på premier til brew battles.

Da det er første møde efter genstiftelsen, ville der primært være fokus på forslag til fremtidige møder. Der er det blandt andet planen at starte endnu en omgang brew battle op, samt planlægge emner til kommende møder. Sådanne at vi har et emne til mødet den 23 maj. Sidder du inde med viden om noget helt specifikt inden for ølbrygning, eller har en idé til et godt tema? Så kom og forslå det. Så der kan komme et tema eller oplæg ud af det.

Der ville som sædvanligt være vareudlevering inden mødet fra kl 18:45 på parkeringspladsen.

Dette indlæg blev udgivet i Kommende møder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar